AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam sakızı çiğnemek

Kahve falında çam sakızı çiğnemek

Kahve falında çam sakızı çiğnemek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, daha rahat para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, para yatıracağına yorulur.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir