AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz çiğnemek

Kahve falında maydanoz çiğnemek

Kahve falında maydanoz çiğnemek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz çiğnemek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Kahve falında maydanoz çiğnemek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilini çiğnemek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır çiğnemek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne çiğnemek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarı çiğnemek mutlu günlerin yaşanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir