AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar çiğnemek

Kahve falında kar çiğnemek

Kahve falında kar çiğnemek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, insanlar tarafından tanınacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında kar çiğnemek gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Kahve falında kar çiğnemek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi imkânlarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında saç çiğnemek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek kişinin can derdine düşeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dil çiğnemek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezar çiğnemek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir