AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot çiğnemek

Kahve falında ot çiğnemek

Kahve falında ot çiğnemek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ot çiğnemek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ot çiğnemek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında demir çiğnemek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında diş çiğnemek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayat boyu desteği olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın çiğnemek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara çiğnemek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para çiğnemek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan eti çiğnemek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir