AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanfil çiğnemek

Kahve falında karanfil çiğnemek

Kahve falında karanfil çiğnemek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Kahve falında karanfil çiğnemek gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında karanfil çiğnemek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz karanfil almak yüzünün de yerlere düşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil karanfil görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş karanfil görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil almak borcunun çok olacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı karanfil görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet eder.

Kahve falında karanfil vermek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil yemek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir