AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırıldığını görmek

Kahve falında bardak kırıldığını görmek

Kahve falında bardak kırıldığını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak kırıldığını gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan bardak görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bardak kırıldığını görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir