AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir eve taşınacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kirli çay bardağı görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında boş çay bardağı görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı yemek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir