AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış bardaklar görmek

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış bardaklar gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış bardak görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek problemlerinin biteceğine, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir