AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacı altında oturmak

Kahve falında çam ağacı altında oturmak

Kahve falında çam ağacı altında oturmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, borçların biteceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çam ağacı altında oturmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında çam ağacı altında oturmak el üstünde tutulur hale geleceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak kazancını doğru şekilde kullanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalettir.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak aile saadetinin de artacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın altında oturmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir