AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ağacının altında oturmak

Kahve falında elma ağacının altında oturmak

Kahve falında elma ağacının altında oturmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kalben çok rahat edileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, rahatının kaçacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızla daha iyi anlaşmanıza karşılık bir ya da daha fazla arkadaşınızla aranız daha soğuk olabilir.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç altına oturmak kişinin yasa düşeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ağacın altında oturmak geçiminin kolaylaşacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında oturmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir