AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, elindekileri de kaptıracağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ağacın altında oturmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak günah işleyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir