AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak hidayete erip huzuru bulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında oturmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, darda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında ağacın altında oturmak onunla mutlu bir yuva kuracağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç altına oturmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir