AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacı altında oturmak

Kahve falında dut ağacı altında oturmak

Kahve falında dut ağacı altında oturmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak gördüyseniz:

  • Hizmetleriniz, işleriniz ya da teklifleriniz takdir edilmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek sıhhat kazanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ağacın altında oturmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına inanılır.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç altına oturmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağacın altında oturmak maceralara atılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir