AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın altında oturmak

Kahve falında ağacın altında oturmak

Kahve falında ağacın altında oturmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hane içine ay doğacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında ağacın altında oturmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek sahip olduklarının eksileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında oturmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Kahve falında bir ağacın altında oturmak işinde profesyonel kimse olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir