AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacı altında oturmak

Kahve falında incir ağacı altında oturmak

Kahve falında incir ağacı altında oturmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, aile saadetinin de artacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak mesleğinde uzmanlaşacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak hayata daha sıkı tutunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kariyer sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, de zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç altına oturmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir