AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacının altında oturmak

Kahve falında incir ağacının altında oturmak

Kahve falında incir ağacının altında oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, zenginliğe sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler ortaya koymak istediğiniz bazı işleri uygulamanıza olanak sağlayabilir.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak sürekli dua alarak yaşayacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında oturmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç altına oturmak onlardan medet umacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, dertlerine derman bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir