AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığı patronunu görmek

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalıştığı patronunu gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Kahve falında patronu çalışırken görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, onun istediği yoldan gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla yolculuk yapmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi patronunu görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski patronla tartışmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir