AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla evlenmek

Kahve falında patronuyla evlenmek

Kahve falında patronuyla evlenmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına yorulur.

Kahve falında patronuyla evlenmek gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Kahve falında patronuyla evlenmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında patronla evlenmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, kendisini yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında patronun evlendiğini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla evlendiğini görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun hanımını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski patronla yemek yemek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir