AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu çalışırken görmek

Kahve falında patronu çalışırken görmek

Kahve falında patronu çalışırken görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, üzüntülerinin son bulacağına, sürekli tartışacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında patronu çalışırken gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında patronu çalışırken görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında patronun kızdığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında patronu sinirli görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında patronun eşini görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Kahve falında patronla el sıkışmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patron olmak çok pişmanlık duyacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir