AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla yolculuk yapmak

Kahve falında patronla yolculuk yapmak

Kahve falında patronla yolculuk yapmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Kahve falında patronla yolculuk yapmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına işarettir.

Kahve falında patronla toplantı yapmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronuna kahve yapmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yolculuk yapmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kazancında artış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yapmak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuk yapmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerinde yolculuk yapmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında araçla yolculuk yapmak bir yere taşınmaya, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir