AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronla tartışmak

Kahve falında eski patronla tartışmak

Kahve falında eski patronla tartışmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, ona göre davranacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronla tartışmak gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında eski patronla tartışmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla tartışmak kötü halin son bulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında patronla tartışmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak saygın bir hayat yaşayacağına, musibetlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgili tartışmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi tartışmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, onlara değer vereceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla tartışmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir