AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi patronunu görmek

Kahve falında kendi patronunu görmek

Kahve falında kendi patronunu görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi patronunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Kahve falında bayan patron görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronu öpmek işinde çok ilerleyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında patron eşi görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Kahve falında patronun öldüğünü görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Kahve falında patronun eşini görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla tokalaşmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir