AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kol saat takmak

Kahve falında altın kol saat takmak

Kahve falında altın kol saat takmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına inanılır.

Kahve falında altın kol saat takmak gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında altın kol saati takmak yönetici olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında altın kol saat takmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna altın saat takmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bir hastalığa maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak mevki kazanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kol saati takmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Kahve falında kol saati takmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında yeni kol saati takmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kol saati takmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir