AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kol saati takmak

Kahve falında birine kol saati takmak

Kahve falında birine kol saati takmak istihdam edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kol saati takmak gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Kahve falında birine kol saati takmak hastalıklarının biteceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna saat takmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kol saati takmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında saati koluna takmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kol saat takmak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, başarılarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yeni kol saati takmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında parlak kol saati takmak evinde bereketin eksik olmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Kahve falında mavi kol saati takmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir