AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kol saati takmak

Kahve falında altın kol saati takmak

Kahve falında altın kol saati takmak işlerinizin bozulacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati takmak gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Kahve falında altın kol saati takmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işarettir.

Kahve falında altın kol saat takmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna altın saat takmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mavi kol saati takmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kol saati takmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saati takmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol saati takmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalettir.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir