AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna kırmızı saat takmak

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde gevşeklik olacaksınız.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak kol saati takmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kol saati takmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saat takmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saati koluna takmak hasta ise bakacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kol saati takmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kol saat takmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir