AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kol saati takmak

Kahve falında yeni kol saati takmak

Kahve falında yeni kol saati takmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, rahatının yerine geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni kol saati takmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında yeni kol saati takmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kol saati takmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna altın saat takmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında altın kol saati takmak kafasını toparlayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna saat takmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kol saati takmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kol saati takmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir