AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kol saati takmak

Kahve falında yeşil kol saati takmak

Kahve falında yeşil kol saati takmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, evlatlarından memnun olacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yaklaşan güzel günlere, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kol saati takmak gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Kahve falında yeşil kol saati takmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kol saati takmak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati takmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kol saati takmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna altın saat takmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında güzel kol saati takmak rızkın gittikçe azalacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kol saati takmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında koluna saat takmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir