AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati takmak

Kahve falında kol saati takmak

Kahve falında kol saati takmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kendisiyle övüneceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yalan söylemeyeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında kol saati takmak gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak mülkiyetinin de artacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında mavi kol saati takmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kol saati takmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kol saati takmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında güzel kol saati takmak sürekli ağlamaklı olacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kol saati takmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kol saati takmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kendisine uğur getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir