AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın saat takmak

Kahve falında koluna altın saat takmak

Kahve falında koluna altın saat takmak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna altın saat takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında altın kol saati takmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kol saat takmak uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında koluna altın saat takmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, neşeli zamanların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koluna saat takmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kol saat takmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kol saati takmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında birine kol saati takmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir