AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz pateniyle kaymak

Kahve falında buz pateniyle kaymak

Kahve falında buz pateniyle kaymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz pateniyle kaymak gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında buz paten kaymak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Kahve falında buz pateni kaymak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Kahve falında buzda paten kaymak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında buz pateniyle kaymak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında buz pateni görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzda paten yapmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz pateni yapmak kısmetinin hep açık olacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz pateni sürmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir