AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda kaymak

Kahve falında buzda kaymak

Kahve falında buzda kaymak kazanç kapılarının açılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında buzda kaymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için gerekli tüm baskıyı üzerinizde kuruyor olabilir.

Kahve falında buz pateniyle kaymak hem de yeni mülkler satın alacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzda kaymak daha geniş bir rızık elde edeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buzlu yolda kaymak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, iyi şartlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buzda paten kaymak çevrenizden takdir görmeye, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında buz üstünde kaymak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında buz paten kaymak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir