AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda buzda kaymak

Kahve falında karda buzda kaymak

Kahve falında karda buzda kaymak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karda buzda kaymak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında karda buzda kaymak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karda buzda yürümek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu karda yürümek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında karda arabayla kaymak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, huşu içinde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kızakla karda kaymak kafasının karışacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karda aşağı kaymak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Kahve falında kardan kaymak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karda kaymak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir