AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaydığını gördüyseniz:

  • Daha az eleştirmek, daha tamamlayıcı olmak gerekebilir.

Kahve falında buz üstünde kaymak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz pateniyle kaymak rızık eksikliği yaşayacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işarettir.

Kahve falında buzlu yolda kaymak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Kahve falında buz pateni kaymak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında buzdan kaymak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında buzda ayağı kaymak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir