AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan kaydığını görmek

Kahve falında buzdan kaydığını görmek

Kahve falında buzdan kaydığını görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdan kaydığını gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Kahve falında buz pateni kaymak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda kaymak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz paten kaymak rütbesinin yükseleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karda buzda kaymak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdan kaymak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla buzda kaymak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında buzda paten kaymak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir