AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan kaymak

Kahve falında buzdan kaymak

Kahve falında buzdan kaymak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında buzdan kaymak gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında buz pateniyle kaymak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda kaymak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında buzdan kaydığını görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulur.

Kahve falında buzun üstünde kaymak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, birçok iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla buzda kaymak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzda kaymak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz paten kaymak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzda ayağı kaymak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir