AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu merdivenden inmek

Kahve falında buzlu merdivenden inmek

Kahve falında buzlu merdivenden inmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında buzlu merdiven görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdan merdiven görmek prestij kaybı yaşanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine işarettir.

Kahve falında hızlı merdiven inmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında hızla merdiven inmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına alamet eder.

Kahve falında dik merdiven inmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir