AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu merdiven görmek

Kahve falında buzlu merdiven görmek

Kahve falında buzlu merdiven görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu merdiven gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ileride saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında buzdan merdiven görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu merdiven görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu dağ görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolapları görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir