AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak kısmet alacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Kahve falında buzlu merdiven görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında buzdan merdiven görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek lüksüne de lüks katacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında buz dağına çıkmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayırlı işe işaret eder.

Kahve falında buzlu yokuş çıkmak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir