AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu merdiven çıkmak

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu merdiven görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdan merdiven görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek işten ve güçten el etek çekileceğine, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu yokuş çıkmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında buz dağına çıkmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun merdiven çıkmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir