AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan merdiven görmek

Kahve falında buzdan merdiven görmek

Kahve falında buzdan merdiven görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında buzdan merdiven gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek çok para kazanılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında buzdan merdiven görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu merdiven görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Kahve falında buz üstünde koşmak kazancının daha da artacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karda buzda yürümek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir