AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızla merdiven inmek

Kahve falında hızla merdiven inmek

Kahve falında hızla merdiven inmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızla merdiven inmek gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında hızla merdiven inmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek kişinin malını kaybedebileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında hızla merdivenden inmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden hızla inmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalettir.

Kahve falında asansörden hızla inmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında hızla merdiven çıkmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir