AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu köprü görmek

Kahve falında buzlu köprü görmek

Kahve falında buzlu köprü görmek kazancının çoğalacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında buzlu köprü gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Kahve falında buzdan köprü görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu köprüden geçmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu köprü görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında denizde köprü görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde köprü görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprünün üzerinde durmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, fesat kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir