AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde köprü görmek

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında suyun üstünde köprü gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında su üstünde köprü görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çaresiz hallere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında köprü üstünde oturmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında köprünün üstünde durmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında köprünün üstünde görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir