AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan köprü görmek

Kahve falında buzdan köprü görmek

Kahve falında buzdan köprü görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında buzdan köprü gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında buzlu köprü görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdan köprü görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu köprüden geçmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında köprü geçtiğini görmek kazancının çok düşeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan köprü görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında asma köprü görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir