AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde köprü görmek

Kahve falında gökyüzünde köprü görmek

Kahve falında gökyüzünde köprü görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde köprü gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya maddi kazanç elde etme ya da kar etme konusunda yeteneklerinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde köprü görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında atla köprüden geçmek umutlarının biteceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Kahve falında köprüden yürümek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sorunlarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden geçememek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında açılan köprü görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yol köprü görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir