AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu köprüden geçmek

Kahve falında buzlu köprüden geçmek

Kahve falında buzlu köprüden geçmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işarettir.

Kahve falında buzlu köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında buzlu köprüden geçmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında buzdan köprü görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında buzlu köprü görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine işaret eder.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atla köprüden geçmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında köprü üzerinden geçmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle köprüden geçmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Kahve falında tahta köprüden geçmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, huzur ve mutluluk bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir