AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün üzerinde durmak

Kahve falında köprünün üzerinde durmak

Kahve falında köprünün üzerinde durmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında köprünün üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında köprünün üstünde durmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında köprüde durmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprü üzerinde durmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında köprünün üzerinde durmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprünün ortasında durmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprü altında durmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında namaz safta durmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Kahve falında kıbleyi ters durmak büyük zararlar getireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir