AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu gölde yüzmek

Kahve falında buzlu gölde yüzmek

Kahve falında buzlu gölde yüzmek evlat sahibi olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, huzur ve şifa bulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hem işinde başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında buz gölü görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek çok sevinçli haberler alacağına, rahatının bozulacağına yorulur.

Kahve falında buz tutan göl görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, müjdeli bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu göl görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir