AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş göl görmek

Kahve falında buz tutmuş göl görmek

Kahve falında buz tutmuş göl görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göl gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında buz tutan göl görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir